съдържание

СЪДЪРЖАНИЕ НА БЛОГА

   Тук са представени абсолютно всички публикувани до момента статии и ревюта на лаптопи Dell. Ще намерите разнообразна полезна информация - съвети за избор на подходящ ноутбук, описание на достъпен език на основните характеристики на лаптопите и разбира се - обзор на най-популярните модели мобилни компютри на Dell. Във всяко ревю са представени не само техническите характеристики на конкретния модел, но са описани накратко и неговите предимства и недостатъци, което ще ви позволи да изберете лаптоп, максимално отговарящ на вашите нужди и предпочитания.

   Заглавията на публикациите са активни връзки, които директно ще ви насочат към статията, която ви интересува. Приятно и ползотворно четене!



   Статии

   Лаптопите на Dell.

   Няколко кратки уводни думи за мобилните компютри на именития производител. Описани са основните характеристики и предназначението на различните серии лаптопи на Dell. Това ще ви помогне по-лесно да се ориентирате сред голямото разнообразие от модели и да насочите вниманието си към тази серия, която в най-голяма степен отговаря на вашите изисквания. Стесняването на кръга на "заподозрените" ще ви спести време и ще ви позволи да изберете възможно най-добрия (във вашият конкретен случай) лаптоп с марка Dell.



   Ревюта на лаптопи Dell

   Dell Inspiron 5520 - набиращ популярност модел с атрактивен външен вид, добър баланс на компонентите и хитро решение на дизайнерите, което ви дава възможност да преобразите лаптопа до неузнаваемост. Вижте как!

   Dell Vostro 3560 - здрав, надежден ноутбук, предназначен за малкия бизнес. Характерни особености - висока разделителна способност на екрана (Full HD-1920x1080 пиксела) и ефективно охлаждане.

   Dell Vostro 3360 - популярен "почти ултрабук", един от успешните модели на Dell, въпреки че не е лишен и от някои дребни недостатъци. Подходящ както за представители на малкия и среден бизнес, така и за студенти. 

   Dell XPS 14 - много бърз ултрабук, модел 2012 година, с висока производителност на компонентите. Топ-моделът е снабден с мощен процесор последно поколение, твърд диск SSD 512GB и 8GB RAM памет. Отличителни особености на XPS 14 са наличието на външна видео карта и по-високата разделителна способност на екрана. Лаптопът обаче не е лишен и от някои недостатъци, а цената му никак не е ниска.

   Dell Latitude 6430u - ултрабук, предназначен за сериозни корпоративни клиенти, поставящи на първо място сигурността. Този лаптоп е не само издръжлив на неблагоприятни външни въздействия, но и предлага допълнителна защита за съхраняваната в него информация.

   Dell Precision M6600 - мобилна работна станция, която се отличава не само с впечатляващи характеристики, но и добър баланс на компонентите. Този лаптоп на Dell е предназначен за професионалисти, които търсят съчетание между висока производителност и също толкова висока сигурност при работа. Надежден ноутбук, който няма да ви разочарова.

   Dell Inspiron 5423 - ултрабук от среден клас, предназначен за широк кръг потребители. Не впечатлява с някакви върхови постижения, но има приятен дизайн и допълнителна външна видеокарта, което положително се отразява на графиката и ще бъде от полза, когато решите от време на време да използвате лаптопа за да изиграете някоя игра.

   Dell Inspiron 3521 (15) - универсален лаптоп от бюджетния клас. Енергоспестяващ
процесор, прилично време на работа в автономен режим, отлично охлаждане. Незначителни недостатъци, характерни за всички по-евтини лаптопи.